Methorst bouw en Kwadraat bouw slaan handen ineen

Methorst bouwvakkers
Hoewel Kwadraat bouw in deze omgeving al actief was, wilden ze graag wat sneller expanderen. Daarvoor zochten ze extra handjes in deze omgeving. Daardoor kwamen ze terecht bij de firma B. Methorst & zn in Weesp.
De gebroeders Methorst wilden hun bedrijf verkopen. Lang verhaal kort: strikt genomen; het bedrijfspand, de machinale, de machines en bestelwagens en ook de twaalf medewerkers zijn onder de paraplu van Kwadraat bouw overgeheveld naar een nieuwe BV die Methorst Bouw Weesp b.v. heet.
Kwadraat bouw en Methorst bouw zijn twee naast elkaar bestaande bedrijven, maar waar mogelijk wordt er samengewerkt om het schaalvoordeel te benutten. De samenwerking met de bestaande onderaannemers wordt voortgezet zodat de opgebouwde samenwerking in het verleden doorgezet kan worden.