Over ons

Methorst bouw trap

Methorst voor meesterlijk maatwerk

Nee, wij zijn geen doorsnee bouwbedrijf. Wij zijn gericht op de gehele bouwsector. Elk bouwproject verzorgen wij van a tot z. Of het nu gaat om een nieuwe houten trap op maat, een dakkapel of een nieuwbouwwoning. Wij staan voor u klaar.

9.0

Breed inzetbaar in de bouw

Wij richten ons op de particuliere en zakelijke markt. Van machinale houtbewerking (bijvoorbeeld meubels of trappen) tot een complete, luxe villa. Ook aanbouw en verbouw van woningen, nieuwbouw van bedrijfspanden en woningen behoort tot ons takenpakket.

Vakkundige rechterhanden

Wat maakt dat wij breed inzetbaar zijn? Dat hebben wij te danken aan ons vakkundige team, dat van alle markten thuis is. “Wij zijn enorm trots op onze medewerkers”, zeggen Martinus de Bruijn en Anne de Vries, die sinds 2018 aan het roer staan van Methorst bouw.

Methorst bouw bouwplaats

Trots op onze vakmensen

“Dat wij zo breed inzetbaar zijn binnen de bouw , hebben wij niet aan onszelf te danken”, vertellen Martinus en Anne, “niemand kan tenslotte alles. Wij zijn enorm trots op ons enthousiaste team, waarvan ieder zijn of haar eigen kwaliteit voor 110% beheerst. Tel daarbij op de goede samenwerking, waardoor wij topkwaliteit kunnen leveren.”

Hoe het ooit begon

Bijna 90 jaar geleden werd Methorst bouw opgericht. Nee, toen waren wij nog niet zo breed inzetbaar binnen de bouwsector als nu. Het begon allemaal heel kleinschalig met kleine projecten. Dat is langzaamaan gegroeid tot de brede inzetbaarheid vandaag de dag.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u uw droomwoning laten bouwen of een nieuw bedrijfspand? Wilt u een aanbouw of renovatie voor uw woning? U vraagt en wij creëren op maat. Maak een persoonlijke afspraak voor vrijblijvend advies.

 

 

Bel, mail of vul ons contactformulier in


Meesterlijk maatwerk voor zakelijk en particulier

  • Woningbouw
  • Verbouwing
  • Bedrijfspanden
  • Renovatie
  • Houtbewerking