Aanbouw & verbouw

Uitbreiding woonhuis Methorst bouw

Extra woonruimte door aanbouw

Uw woning verbouwen? Met een aanbouw of uitbouw extra ruimte creëren? Redenen genoeg te bedenken waarom u uw woning aan een kleine of grootschalige restyle wilt onderwerpen. Verbouwen of aanbouwen is een relatief voordelige manier om extra woonruimte te creëren.

Aanbouw of verbouw nodig? Neem contact op

Voordelen van een aanbouw of verbouwing

  • U bespaart zich de stress van het verhuizen
  • Relatief voordelige manier voor meer wooncomfort
  • Door extra vierkante meters wordt uw woning meer waard
Methorst bouw zolder

Talloze mogelijkheden

Wilt u extra leefruimte in uw woning? Bij elk type woning is dit mogelijk. Een grotere woonkamer? Dit realiseert u eenvoudig door bijvoorbeeld een erker aan de voorzijde te laten plaatsen. Of een mooie, lichte serre aan de tuinzijde. Of wilt u die net te kleine zolderkamer benutten als slaapkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor een ruime nieuwe dakkapel. Wat denkt u van een aanbouw die meerdere verdiepingen beslaat? Dat vergroot uw woonoppervlak aanzienlijk.

Methorst bouw verbouwing

Meer comfort en ruimte

De mogelijkheden die Methorst bouw biedt zijn te veel om op te noemen. Oncomfortabele vlizotrap naar uw grote zolder? Wij vervangen deze graag voor een vaste, smaakvolle houten trap. Geheel op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Een aanbouw aan uw garage of schuur of een extra slaapkamer creëren op het platte dak van uw garage. Alles kan bij Methorst bouw. Maak een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om de mogelijkheden van uw woning in kaart te brengen.

 

Verbouwen is investeren in de toekomst

Van een aanbouw of verbouwing plukt u niet alleen nu de vruchten, maar ook in de toekomst. Een toename in vierkante meters voegt de meeste waarde toe aan uw woning. Kijk bijvoorbeeld of het mogelijk is om extra slaapkamers te maken, een kleine badkamer te vergroten, door bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel. Komen er in de toekomst verhuisplannen, dan verdient u deze vast en zeker terug.

Meesterlijk maatwerk

Ook voor aanbouw en verbouw staan wij garant voor vakkundig en uniek maatwerk. Of u nu een tussenwoning, vrijstaande woning of hoekwoning heeft. Deel uw plan met ons. Maak meteen een afspraak.

  • 48 Opgeleverde projecten
  • 129 Verbouwingen
  • 58 Vakmensen

Hoe het ooit begon

Bijna 90 jaar geleden werd Methorst bouw opgericht. Nee, toen waren wij nog niet zo breed inzetbaar binnen de bouwsector als nu. Het begon allemaal heel kleinschalig met kleine projecten. Dat is langzaamaan gegroeid tot de brede inzetbaarheid vandaag de dag.

Lees meer over ons