Onderhoud & renovatie

Renovatie en onderhoud

Voor alle vormen van renovatie en onderhoud aan uw bedrijf of woning staat Methorst bouw voor u klaar. Wij pakken alles voor u aan op het gebied van woningrenovatie of bedrijfsrenovatie. Ook vinden wij het belangrijk dat u uw bedrijf of woning goed onderhoudt. Deel uw wens met ons.

Maak meteen een afspraak
Methorst bouw renovatie

De verschillen

Vaak wordt onderhoud en renovatie in één adem genoemd, maar er zijn wel degelijk verschillen. Wat is eigenlijk het belang van renoveren en onderhouden? Wij leggen dit graag aan u uit.

Woning of bedrijf renoveren

Als we het over renovatie hebben, spreken we ook wel van woningverbetering. Hiervan is sprake als uw woning of bedrijfspand wordt vernieuwd, zowel gedeeltelijk als helemaal. Een voorbeeld hiervan is uw woning voorzien van HR+ dubbel glas.

9.0

Waarom renovatie?

  • Verhoging van comfort
  • Verlaging van energieverbruik
  • Esthetische meerwaarde

Het belang van onderhoud

Onderhoud verlengt de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Dit gaat vaak om reparatie of vervanging. Maar met vroegtijdig onderhoud kunt u hoge kosten in de toekomst besparen. Wist u bijvoorbeeld dat voegwerk in uw muren of houten dakkapel ongeveer 20 jaar mee gaat, mits goed onderhouden?

‘‘Meedenkend, initiatiefrijk en betrouwbaar. Als we weer zouden bouwen dan zouden we opnieuw voor Methorst kiezen.’’

- Edvina, Amsterdam

Waarom tijdig onderhoud?

  • U verlengt de levensduur van uw pand
  • U bespaart toekomstige, onnodig hoge kosten, uit
  • Een goed onderhouden pand is een lust voor het oog
Methorst bouw

Wat doet Methorst bouw voor u?

Voor alle vormen van renovatie en onderhoud zit u bij ons goed. Wij beginnen altijd met een zorgvuldig afgewogen advies, wat past bij uw wensen en budget. Daarbij gebruiken wij kwalitatief goede materialen en bent u verzekerd van een vakkundige aanpak. Dit alles doen wij met één doel: uw tevredenheid, zowel voor, tijdens en na de renovatie.

Van alle (bouw)markten thuis

Uw woning of bedrijfspand laten opknappen, renoveren, onderhouden? Wij richten ons op de gehele bouwsector, wat uw wens voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud ook is. Neem contact op en vertel ons uw wens. Wij denken graag met u mee.

Vertel ons uw bouwproject