Werkwijze

Meesterlijk maatwerk

Uniek, vakkundig en creatief maatwerk, voor ieder nieuwbouwhuis. Ieder mens is anders, dus ook iedere woning van Methorst bouw. Van welke woningstijl u ook houdt. Ontdek onze werkwijze in 7 stappen:

STAP 1: Woonwensen in kaart brengen

U heeft een vrijblijvend adviesgesprek met ons afgesproken. Tijdens dit gesprek brengen wij uw woonwensen in kaart. Heeft u een architect in de arm genomen voor het ontwerpen van uw eigen huis? Neem dit dan mee naar het gesprek. Heeft u na het een gesprek een goed gevoel? Dan spreken wij af om u een globaal prijsvoorstel te doen.

 STAP 2: Het prijsvoorstel

U ontvangt binnen de afgesproken tijd een ontwerp en prijsvoorstel van ons. Dit is een ruw bedrag, wij hebben tenslotte met u nog niet alle details doorgenomen. Bent u tevreden over het prijsvoorstel? Dan is het tijd voor de volgende stap.

STAP 3: Definitieve offerte

Samen met u nemen wij het ontwerp en prijsvoorstel door en spreken wij tot in detail af wat uw wensen zijn voor uw nieuwbouwhuis. Er volgt een definitief ontwerp en een offerte. Zo weet u precies waar financieel u aan toe bent. De offerte wordt getekend. Gefeliciteerd!

STAP 4: De aannemingsovereenkomst

Na akkoord van de offerte wordt de aannemingsovereenkomst opgemaakt. In deze stap kunt u ook kiezen voor een certificering van Woningborg. U krijgt dan onder andere afbouwgarantie op uw woning.

STAP 5: Bouwplanning

Een heel belangrijk punt. Samen stemmen wij de planning af tot aan de gegarandeerde opleverdatum aan toe. U weet precies op welk moment er wat af hoort te zijn. Ook stemmen wij al het werk af met onze onderaannemers, zodat iedereen weet wat er van hem verwacht wordt.

STAP 6: Uw woning wordt gebouwd

Volgens de planning wordt uw droomwoning gebouwd. Communicatie is in deze stap essentieel. U wordt continu op de hoogte gehouden van de vorderingen. Mochten er op dit punt wijzigingen zijn van uw kant, dan stemmen wij dit zorgvuldig af. Wij bewaken uw budget en de planning.

 

Uitbreiding woonhuis Methorst bouw

STAP 7: Oplevering van uw nieuwe woning

Het is eindelijk zover! U neemt de sleutel in ontvangst van uw droomwoning. Vanaf nu bent u de trotse eigenaar van een Methorst woning. Samen met u lopen wij de hele woning door en checken wij elk detail. Is alles naar wens uitgevoerd of zijn er opleverpunten? Na de oplevering tekent u voor acceptatie. Uiteraard lossen wij de eventuele opleverpunten voor u op!

Wij adviseren u graag

Wilt u binnenkort uw eigen woning bouwen? Wij zouden het leuk vinden om u te vrijblijvend te adviseren. Deel uw wensen met ons.

Wat onze klanten van ons vinden

‘’Vakmensen die netjes en volgens planning werken. Ze werken professioneel, zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering. Na elke werkdag werd alles opgeruimd. ’’

- Hein Treuren, Gorinchem

‘’Meedenkend, initiatiefrijk en betrouwbaar. Als we weer zouden bouwen dan zouden we opnieuw voor Methorst kiezen.’’

- Edvina, Amsterdam