Bedrijfspanden

Methorst bouw vacature

Nieuwe bedrijfshal? Of verbouwen?

Uw bedrijfsruimte voldoet niet meer aan uw wensen. Dit kan uiteenlopende redenen hebben. U bent uit uw jasje gegroeid door bedrijfsgroei of het tegenovergestelde is een feit. Wellicht heeft u al eerder uw bedrijf uitgebreid en zit uw personeel over meerdere locaties verspreid. Dit wilt u graag anders. Kortom, genoeg redenen om uw bedrijfspand uit te breiden of te verbouwen.

Vanzelfsprekend zijn er in dit geval twee mogelijkheden: een nieuwe bedrijfshal bouwen of uitbreiden of verbouwen op uw huidige locatie. Wij presenteren u graag de voor- en nadelen van beide.

Neem contact op

Voordelen nieuwbouw bedrijfspand

  • Volledig naar uw wens te bouwen
  • Energiezuinig en duurzaam pand
  • Geen last van de bouwactiviteiten

Pluspunten verbouw bedrijfspand

  • U hoeft niet weg van uw huidige locatie
  • Meestal voordeliger dan nieuw bouwen
  • Tijdsbesparing ten opzicht van nieuwbouw

Nieuw bedrijfspand bouwen

Uw kostbare budget kunt u maar één keer uitgeven aan uw nieuwbouw of verbouwing. Uw bedrijfspand moet aan vele voorwaarden voldoen. Denk hierbij aan korte loopafstanden tussen afdelingen, invoerstromen en uitvoerstromen zo efficiënt mogelijk en processtromen die naadloos op elkaar zijn afgestemd. Wij denken hierin graag met u mee en geven professioneel advies. Uiteraard nemen wij hierin alle regelgeving mee.

Methorst bouw bouwplaats

Uw bedrijf uitbreiden?

Soms is het bij een uitbreiding van uw bedrijf niet eens nodig om meer vierkante meters te hebben. Een efficiëntere processtroom kan al veel goed doen, waardoor u meteen het gevoel heeft meer ruimte tot uw beschikking te hebben.

Onze werkwijze

Met u stellen wij een stappenplan op met een complete planning van a tot z. Ook zijn hierin de kosten opgenomen tot in de kleinste details. Wij houden niet van verrassingen voor, tijdens of achteraf. U weet waar u aan toe bent met Methorst bouw.

‘‘Geweldig en afspraak is afspraak Methorst bouw is een goede en betrouwbare aannemer die doet wat hij belooft en meedenkt met de opdrachtgever. ’’

- Jolanda, Ameide

‘‘Meedenkend, initiatiefrijk en betrouwbaar. Als we weer zouden bouwen dan zouden we opnieuw voor Methorst kiezen.’’

- Edvina, Amsterdam

Hindervrij verbouwen

Wij doen er alles aan om de hinder van de bouwactiviteiten zoveel te beperken. Helaas is het onmogelijk dat de verbouwing ongemerkt aan u voorbij gaat. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de bouw.

Meesterlijk maatwerk van Methorst

Uniek, vakkundig en creatief maatwerk, voor iedere nieuwbouw, aanbouw of verbouwing. Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat voor uw nieuwbouw bedrijfspand of verbouwing.

Neem contact op