Machinale houtbewerking

Methorst bouw Weesp

Kozijnen, deuren en meubels op maat

Machinale houtbewerking is een vak apart. Deze ambachtelijke wijze van produceren vereist ook voor detail. Onze creatieve, vakkundige timmermannen creëren de mooiste oplossingen van hout. Hierdoor kan iedere gewenste opdracht naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. In onze professionele werkplaats maken wij naast houten kozijnen, ramen, deuren en trappen ook houten meubels op maat.

9.0

Waarom maatwerk van Methorst?

  • Wij ontwerpen en produceren alles in eigen beheer
  • U bent verzekerd van een uniek en ambachtelijk product
  • Houtbewerking voor de particuliere en zakelijke markt
Methorst bouw verbouwing

Meesterlijk maatwerk van Methorst

Op zoek naar een houten lijstwerk met bijzondere details? Een inloopkast in uw slaapkamer? Droomt u van een mooie vide? Ook buitenshuis is er genoeg mogelijk. Wat denkt u van een houten veranda, houten tuinhuisje of carport? Dit alles behoort tot het meesterlijk maatwerk van Methorst bouw. Kortom, u bedenkt en wij creëren. Alles wat u maar wenst op het gebied van machinale houtbewerking. Wij leveren zowel aan de particuliere markt, als de zakelijke.

Methorst bouw slaapkamer
Houten trap op maat nodig? Bij Methorst bouw bent u verzekerd van meesterlijk maatwerk. In ons uitgebreide machinepark zijn onze vakmensen dagelijks bezig voor uw maatwerk kozijnen, trappen, sierlijsten, meubels en meer. In alle mogelijke vormen, soorten en maten die u en wij maar kunnen bedenken.

Houten trap op maat nodig?

Bij Methorst bouw bent u verzekerd van meesterlijk maatwerk. In ons uitgebreide machinepark zijn onze vakmensen dagelijks bezig voor uw maatwerk kozijnen, trappen, sierlijsten, meubels en meer. In alle mogelijke vormen, soorten en maten die u en wij maar kunnen bedenken.

 

Neem contact op

Aluminium en kunststof kozijnen

Houten kozijnen te veel onderhoud? Kies dan voor aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. Ook dit verzorgt Methorst bouw voor u. Hiervoor werken wij samen met veel regionale fabrikanten.

 

 

Wij adviseren u graag

Houten kozijnen laten vervangen? Op zoek naar maatwerk voor uw woning? Houten trap nodig? Deel uw wens van hout met ons! Wij zouden het leuk vinden om u te vrijblijvend te adviseren. Bel, mail of vul ons contactformulier in.

Maak vrijblijvend een afspraak voor advies