Woningbouw

Methorst bouw Weesp

Uw eigen huis bouwen op maat

Volledig zelf bepalen hoe uw droomhuis eruit gaat zien? Bij Methorst bouw bedenkt u alles zelf van a tot z. Van de grootte van uw droomwoning tot aan de kleinste details. Uniek, vakkundig en creatief maatwerk, dat is wat u krijgt bij Methorst bouw. Ieder mens is anders, dus ook iedere woning van Methorst bouw.

Methorst bouw Weesp

Wij bouwen, u bepaalt

Wellicht heeft u al in gedachten welk woningtype u wenst. Welke bouwstijl spreekt u aan? Een rietgedekte villa of statige notariswoning? Misschien houdt u van jaren ’30 stijl. Of een mix van meerdere stijlen? Hoe uw droomhuis er ook uit moet zien, alles is mogelijk bij Methorst bouw.

Als wij uw bouwstijl in kaart hebben gebracht, kijken wij samen met u verder en bepalen de details tot in de puntjes. Welke uitvoering, welke maat moet uw woning hebben? De wensen van u staan centraal. Wij gaan voor 100% tevredenheid en kwaliteit.

Maak een vrijblijvende afspraak
9.0

Onze pluspunten

  • Verzekerd van meesterlijk maatwerk
  • Duidelijke afspraken; geen financiële verrassingen
  • Eén aanspreekpunt gedurende het hele project

Benieuwd hoe Methorst bouw te werk gaat?

Lees hier ons stappenplan

Niet over één nacht ijs

Stap voor stap ontstaat uw ideale droomhuis. Alle details worden besproken en gedocumenteerd. Een duidelijk houvast voor u en ons. Is er sprake van meerwerk of minderwerk? Dit is dan meteen inzichtelijk. Geen financiële verrassingen onder de streep is wel zo prettig. Bovendien zorgt deze werkwijze voor een relatief snelle bouwtijd doordat wij snel kunnen schakelen.

Methorst bouw trap

Unieke mensen, unieke woningen

Elke nieuwbouwwoning is uniek. U bent tenslotte een uniek persoon. U profiteert van onze ervaring en creativiteit. Wij willen dat u trots bent op uw droomhuis en 100% tevreden bent over uw aannemer!

Wij adviseren u graag

Voor het bouwen van uw eigen huis kunt u vrijblijvend bij ons terecht voor advies. Wij zouden het leuk vinden om u te vrijblijvend te adviseren. Bel, mail of vul ons contactformulier in.