Waarom Methorst?

Methorst bouw woning

Methorst bouw is uw aannemer

Methorst Bouw staat graag voor u klaar om de beste keuzes te maken voor uw bouwproject. Wij bedienen de gehele regio: vanaf Amsterdam tot aan ‘t Gooi. Het woord bouwproject is voor ons een breed begrip. Wij pakken alles aan wat met bouwen te maken heeft. Van een kapot slot tot het bouwen van een luxe woning. 

Vertel ons uw bouwproject

Methorst bouw in een notendop

Ervaren aannemer sinds 1931  |  Gericht op de hele bouwsector  |  Kwalitatief hoogstaand maatwerk

Ontdek Methorst bouw

  • Mensgerichtheid
  • Meesterlijk maatwerk
  • Machinale houtbewerking

Mensgerichtheid

Wij richten ons op u als mens. Dat is ons uitgangspunt bij alle projecten. Van nieuwbouw tot een verbouwing van uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om u als opdrachtgever of samenwerking met onderaannemers, architecten en  adviesbureaus. Wij maken duidelijke afspraken over het gehele verloop van uw bouwproject. Zodat u ook weet waar u financieel aan toe bent.  Wel zo fijn voor u als opdrachtgever. Want daarvoor doen wij het allemaal: die tevreden glimlach als uw bouwproject wordt opgeleverd.

Meesterlijk maatwerk

Wij vissen graag tussen de mazen van het net. Daarin proberen wij ons te onderscheiden. Uniek en creatief maatwerk, wat voor elk product en elk bouwproject geldt. Geen bouwproject of product is hetzelfde. Alles wordt geheel afgestemd op de wensen van u als opdrachtgever.

Machinale houtbewerking

Wij vertellen u graag over onze trots: de houtbewerking. In onze professionele werkplaats bedenken en creëren wij al het mogelijke van hout. Volledig uw smaak, maatwerk voor de zakelijke en particuliere markt. Denk hierbij aan kozijnen, ramen, deuren en trappen. Maar ook allerlei soorten meubels. Meesterlijk maatwerk met oog voor detail. Lees hier over ons aanbod.

Kom bij ons langs voor een kop koffie

Verbouwing? Woning bouwen? Nieuwe bedrijfshal? Maak een vrijblijvende afspraak met Methorst bouw om uw project, klein of groot, te bespreken met ons.

Bel, mail of vul ons contactformulier in


Uitbreiding woonhuis Methorst bouw
Methorst bouw project Amsterdam
Methorst bouw realisatie
Methorst bouw woning
Methorst bouw project Amsterdam
Methorst bouw boothuis Weesp